Vijesti

Nakon godinu dana šutnje šef studija je otkrio: “Igramo Age of Empires IV svakog dana”

Što se događa s Age of Empries IV? Nastavak kultnog serijala najavljen je još prije 3 godine. Nakon dvije godine šutnje prošle godine dobili smo jednominutni gameplay trailer, a do dana današnjeg ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok će 21 godina stari Age of Ampires II ovaj mjesec dobiti novu ekspanziju, moderna “četvorka” izgleda da ima problema u razvoju. Međutim, na službenom blogu šef World’s Edge studija Shannon Loftis otkriva kako je Age of Empires 4 u ovom trenutku u igrivoj fazi.

“Doslovno igramo AoE4 svakog dana” – otkrio je. Kako kaže, svi različiti sistemi poput umjetne inteligencije, simulacije, ekonomije, iscrtavanja i ostalog su na mjestu i funkcioniraju, a sada je najveći izazov, kao i u svakom RTS-u, sve to povezati u jednu cjelinu. Ukratko, studio sada balansira i polira čitavu igru.

“Igra se i osjeća kao Age of Empires igra”, za kraj je zaključio Shannon, što nas ostavlja optimističnima kako ova godina neće proći bez konkretnih informacija. Dapače, vjerujemo u izlazak Age of Empiresa IV do kraja godine. Možda već na ljeto?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano