Vijesti

Activision ide dalje s remasterima, navodno stiže Modern Warfare 3 remaster!

Bilo je samo pitanje vremena, ova vijest apsolutno nikoga ne začuđuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Activision je do sada izbacio remastere prva dva Modern Warfarea, iako je u drugome izostavio multiplayer komponentu. Stoga zaključivanje trilogije sa remasterom trećeg dijela zaista dolazi kao nikakvo iznenađenje.

Ako je vjerovati CoD leakeru imena TheMW2Ghost, na svom Twitteru je objavio glasinu kako je remaster već gotova stvar te bi trebao krenuti u prodaju tijekom ove godine, vrlo vjerojatno u drugoj polovici. Remaster MW2 je izašao u mjesecu ožujku, stoga ovakva prognoza izlaska drži vodu. Nadalje, TheMW2Ghost navodi kako bi MW3 trebao biti ekskluziva za PlayStation 4 punih mjesec dana. Navodno će Warzone dobiti skin Soapa McTavisha, jednog od protagonista Modern Warfare trilogije, čime bi se “proslavio” dolazak trilogije.

Nedavno smo pisali o glasinama kako je razvoj novog Call of Duty: Vanguard zapeo u probleme, pa ovakvo izdavanje filler sadržaja ima smisla. Igrači će dobiti novi stari Call of Duty po popularnoj budget cijeni, dok će Activision dobiti više vremena za dovršavanje novog Call of Dutyja. Međutim, još uvijek nije jasno hoće li u remasteru biti uključen i multiplayer dio ili samo kampanja kao što je slučaj sa MW2.

Kupujete li Modern Warfare 3 remaster ili ga preskačete?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano