Vijesti

Nastavak Metro Exodusa ukrajinski developer planira otkriti kasnije ove godine

Ukrajinski razvojni studio 4A Games dosad je bio prilično transparentan po pitanju novog Metro naslova. Igra je u razvoju još od 2019., poslu su prionuli nedugo nakon izlaska Metro Exodusa i unatoč ratu u Ukrajini čini se da nema nekih većih odstupanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Henderson na svojoj stranici prenosi kako je novi Metro već u igrivoj fazi, 4A ga želi službeno predstaviti negdje kasnije ove godine, a lansiranje planira dogodine. Po pitanju gameplaya, novi Metro pratit će konture Exodusa s polu-otvorenim svjetovima, lootanjem, stealth načinom igranja… Priča će nastaviti širiti snažne političke i anti-ratne poruke, što će, vjerujemo, biti dodatno naglašeno budući da se rat u Ukrajini odvija praktički u dvorištu developera

4A Games prije nekoliko tjedana je potpuno besplatno otvorio sve razvojne alate za Metro Exodus, što je prilično neuobičajena gesta. Moderi i zainteresirani fanovi mogu raditi vlastite nivoe za Exodus ili potpuno nove igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano