Vijesti

Naughty Dog ima u razvoju nekoliko igara, ali samo jedna je u fokusu – novi Uncharted?

Nije Jak & Daxter. To znamo sigurno. Na čemu bi to onda mogao raditi Naughty Dog, a da pri tome samo jedan naslov ima kompletan fokus studija? Mi se kladimo da je u pitanju The Last of Us multiplayer. Ili The Last of Us Remake. Ili – možda novi Uncharted?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurnija oklada od novog Uncharteda bio bi The Last of Us Remake, iako se nadamo da nismo u pravu. Potpredsjednik studija, Evan Wells, potvrdio je da studio radi na nekoliko projekata, ali još uvijek nisu naučili kako na kvalitetan način raditi paralelno na svim projektima i uvijek samo jedan završi u fokusu studija. Ista stvar im se događa i sada.

Definitivno imamo nekoliko projekata, ali samo jedan uzima većinu pažnje studija. Pokušali smo raditi na nekoliko igara odjednom, ali to ne ide kod nas.

Evan je potvrdio da su Neil Druckmann i ekipa radili nekoliko mjeseci na novom Jak & Daxteru od kojeg su onda odustali jer studio se prebacio na The Last of Us, a u isto vrijeme trebalo je završiti Uncharted 3. Budući da svi znamo kakvu kvalitetu imaju ND igre, ne čudi što na izlazak istih čekamo nekoliko godina. Podsjetimo se samo da je originalni The Last of Us izašao 2013. godine, a nastavak sedam godina kasnije.

Sony je izradu The Last of Us remakea povjerio manjem studiju izvan Naughty Doga, no projekt je opet završio kod njih jer Sony očito nije imao dovoljno povjerenja u posao koji je taj studio trebao odraditi.

Nama je u kompletnoj priči žao što Sony nije dopustio Bend studiju razvoj Days Gonea 2, već je Bendu dao ulogu ND pomoćnika koji ima za zadatak pomoći ND u razvoju TLOU multiplayer igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano