Vijesti

Uncharted 4 ima mogućnost izbora koji neće utjecati na samu priču

Trailer prikazan prvi put tijekom prošlotjednog PlayStation Experiencea bio je pun iznenađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađenje su doživjeli obožavatelji, ali i sam Nathan Drake. Glavni lik ponovno se susreće s bratom za kojeg je mislio da je mrtav već 15 godina, a fanovi su po prvi puta u serijalu mogli vidjeti mogućnost odabira tijekom dijaloga kao prvi interaktivni dio priče.

Hoćemo li u posljednjim avanturama omiljenog lika gledati poruke “Elena will remember that”, po uzoru na igre studija Telltale?

Prema izjavama koje su stigle iz Naughty Doga ne moramo očekivati više od nekoliko mogućnosti izbora u dijalozima tijekom cijele kampanje.

“Na nekoliko mjesta u igri osjetili smo da bi mogućnost izbora u dijalogu mogla biti interesantna. Dakle, Sam priča Nateu o svojim dogodovštinama, pa smo mislili da bi lijepa gesta prema našim fanovima bila dopuštanje odabira da započnu priču onako kako oni to žele”, izjavio je Neil Druckmann, kreativni redatelj u Naughty Dogu.

Druckmannove izjave zvuče bliže tome da će igračima dopustiti samo da priči daju svoj pečat, ali da je ipak neće moći oblikovati. Na taj način je odluka kako okončati Drakeove avantura samo na Naughty Dogu.

Povezano