Vijesti

Nauhty Dog želi Firefly izdanje za TLoU remake i u Europi, pritišće Sony

Iako je do izlaska The Last of Us Part I remakea za PS5 preostalo još svega šest dana, Naughty Dog se nada kako još uvijek postoji mogućnost da Sony pusti u prodaju najpoželjnije izdanje igre i u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi žele Firefly Edition prvenstveno zbog atraktivnog steelbooka, a zatim i kolekcije 4 prigodna stripa, a Sony je još početkom ljeta odlučio kako će ga moći kupiti samo fanovi u SAD-u.

Bizarna je to odluka, možda i bizarnija od one da remaster/remake u svojoj baznoj verziji naplati 80 eura. Zašto Sony želi marginalizirati igrače diljem svijeta nije jasno nikome, pa tako ni Naughty Dogu, elitnom PlayStationovom studiju i nositelju projekta, a kojeg se očito ništa ne pita.

Da ga se ništa ne pita, Naughty Dog to nigdje nije jasno potvrdio, ali se može iščitati iz desetine twitova napisanih posljednjih mjeseci. Pa i u posljednjem kojeg prenosimo ispod.

“EU fanovi, surađujemo s našim partnerima u Sonyju te se nadamo da ćemo uskoro moći ponuditi više informacija”, javio nam se Naughty Dog.

Iz naše perspektive, loša komunikacija Sonyja s vlastitim elitnim studijem ne izgleda dobro, ali na ruku po pitanju percepcije igrača mu ne ide ni poskupljenje PS5 konzole te općenito ponašanje koje podsjeća na ono iz bahatog početka PS3 ere.

Mi se nadamo pozitivnom ishodu pregovora ND-a i Sonyja, možda čak i prije 31. 8. kada ćete moći čitati našu recenziju za The Last of Us Part I.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano