Vijesti

Nebinarni specijalist je potvrđen za Battlefield 2042: “Preferira da ih se oslovljava s oni/njih”

DICE je odlučio koga će ubaciti u kvotu koja u igrama ovakvog tipa, po nepisanom pravilu društvene korektnosti, mora sadržavati najmanje jednog virtualnog lika s alternativnom seksualnom orijentacijom ili spolnim opredjeljenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To će biti Emma “Sundance” Rosier. Assaultica, posjeduje wingsuit umjesto padobrana i specijalistica je za eksplozive kojih ima više i raznovrsniji su od drugih specijalista – tako smo je/ga/ih opisali prošlog tjedna. Sundance smo oslovljavali u ženskom rodu, ali “oni” preferira zamjenice “oni/njih”. Potvrdio je to EA-ov community manager. Sundance je nebinarni specijalist.

Bez obzira na njihovu spolnu orijentaciju, kada se već doskočilo trendu operatora/specijalista u igri u kojoj to nema smisla, Sundance se čini kao jedan od najzabavnijih za igranje. Wingusiut poprilično mijenja dinamiku igranja, a u kombinaciji s pametnim eksplozivom ovaj specijalist nam se čini totalni OP.

Kako izgledaju i koje sposobnosti imaju ostali specijalisti u Battlefieldu 2042 saznajte ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano