Vijesti

Need for Speed Heat postaje prva EA igra koja će dobiti crossplay; Potvrđen rad na novom NFS-u

Electronic Arts se definitivno smekšao i opametio. Nakon što su se vratili na Steam, konačno ćemo dobiti prvu EA igru koja će podržati crossplay. Need for Speed Heat će tako sutra dobiti podršku za međusobno igranje PS4, Xbox One i PC igrača (Origin i Steam). EA je naglasio kako će crossplay biti opcionalan i da ćete moći odabrati želite li ga uključiti ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđeno je također da je ovo zadnji update za NFS: Heat jer je novi Need for Speed debelo u izradi. Službeno je da na igri radi Criterion koji je poznat po odličnom Burnout serijalu.

As we at Criterion shift gears into the future with full focus on developing the next Need for Speed game, this will be the final update for Need for Speed Heat.

Što želite od idućeg NFS-a? Ja bih osobno volio nadograđeni i poboljšani Hot Pursuit. Nadamo se samo da će EA dati Criterionu dovoljno vremena za razvoj igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano