Vijesti

Neil Druckmann nema veze s novim The Last of Usom

“Znam da fanovi jako žele The Last of Us Part III. Slušam o tome cijelo vrijeme, ali sve što vam mogu reći je da smo već zarili u naš idući projekt”, raspričao se o budućim planovima Naughty Dog studija njegov predsjednik Neil Druckmann na Kinda Funny podcastu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druckmann kaže da je odluka već donesena, ali ne može reći o čemu se radi. Studio je birao između nekoliko projekata, a u konačnici je izabrao ono što je najviše uzbuđivalo developere. Projekt o kojem Druckmann priča je odvojen od The Last of Us multiplayer naslova.

Premda je multiplayer naslov, novi The Last of Us imat će story element. Ispričat će potpunu novu priču s novim likovima u TLoU univerzumu. “Multiplayer projekt mi je osobno uzbudljiv utoliko što nemam nikakve veze s njim. Nisam pisac, ne režiram, imam tek mentorsku ulogu”, objašnjava Druckmann, glavni kreativac iza IP-a.

Drugačije od onoga što bi Druckmann napravio

“Ono što tim izvodi je toliko cool, jako je drugačije od onoga što bih ja napravio i ne mogu dočekati da pokažu ono na čemu rade”, uzbuđen je predsjednik Naughty Doga uz poruku kako ćemo više o igri saznati kasnije ove godine.

Mnogi upravo Druckmannu najviše zamjeraju što se, po njihovom mišljenju, serijal u nastavku okrenuo propagiranju tzv. woke kulture. Dodiri s društvenim temama u Part II izazvali su brojne kontroverze po internetu, stoga će mnogi ovu vijest primiti s oduševljenjem.

Može li The Last of Us i bez izravnog utjecaja Druckmanna biti uspješan? Saznat ćemo, vjerujemo, možda već do kraja godine kada bi The Last of Us multiplayer mogao izaći na PS5, ali i na PS4 te PC.

Igra

Povezano