Vijesti

Izgleda da ni novi The Last of Us naslov neće odbaciti PS4

Premda je broj vlasnika PlayStationa 5 premašio 30 milijuna, a u narednoj godini dana će se vjerojatno udvostručiti, još neko vrijeme, izgleda, ostat ćemo u međugeneracijskom limbu u kojem tehnički i grafički iskorak limitira 10 godina star hardver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, internetom se proširio oglas za zapošljavanje u studiju Naughty Dog, gdje se za nadolazeći The Last of Us multiplayer naslov traže Quality Assurance testeri s iskustvom poznavanja i programiranja za PS4 i PS5 konzole. Što sugerira kako je i TLoU MP još jedan međugeneracijski naslov poput posljednjeg God of Wara, Horizon Forbidden Westa…

Budući da se radi o mutliplayer live service naslovu, u skladu sa Sonyjevom novom politikom novi The Last of Us vjerojatno će izaći i na PC-ju. “Za live service naslove treba vam veliko praćenje i što veći broj igrača odmah prvog dana, stoga bismo s takvim igrama mogli izlaziti od prvog dana na obje platforme”, komentirao je šef PlayStationovih studija Hermen Hulst mogućnost simultanog izlaska budućih MP naslova na PS-u i PC-ju.

“Želimo izgraditi cjelovitu, samostalnu igru s masivnim svijetom na način koji bi fanovi i očekivali od The Last of Usa i Naughty Doga”, poručio je Neil Druckmann prošle godine. Više o najambicioznijem multiplayer projektu u povijesti PlayStationovih studija saznat ćemo kasnije ove godine, a najkasnije u lipnju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano