Vijesti

Nekima odličan prošlogodišnji hit, većini katastrofa, a na EGS-u do 17 sati besplatan

Kraj godine je i sve je nekako usporilo. Tako i u gaming svijetu, umjesto da pišemo, leakamo, izbacujemo trailere i najavljujemo nove igre – igramo, a još je jedino Epic Games ponešto aktivan. I to svakog dana s novom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu Mystery Game promocije od Božića nije bilo ponuda vrijednih spomena, ali sada je sletio jedan prošlogodišnji hit. Premda je zaslužio loše reakcije kritike, završio među najgorim igrama godine te kumovao zatvaranju dugovječnog studija, s čim se ne mogu pohvaliti mnogi naslovi, Saints Row zaista je bio hit.

Ne naročito dobar hit, ali ostvario je nelošu prodaju, a brojna poboljšanja koja su uslijedila nakon izlaska učinila su svoje i Saints Row (više) nije toliko loš koliko sugerira prosjek na Metacriticu. Na tadašnjih 61 dodajte 10-ak poena. Ili nemojte. Kako bilo, besplatan je na EGS-u pa ga svakako pospremite.

Vremena za to imate do danas u 17 sati, kada slijedi nova besplatna igra. Po svojoj prilici bit će to još jedan veliki naslov nakon kojeg će EGS zatvoriti sezonu darivanja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano