Vijesti

Procurio je prvi PlayStation Plus naslov za rujan

Osam dana prije prvog utorka u rujnu, dana rezerviranog za rotaciju PlayStation Plus Essential naslova, uvijek pouzdani leaker otkrio je prvi i vjerojatno najveći naslov rujanskog rostera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je prošlogodišnji reboot Saints Rowa, otkriva Billbil_kun na X-u. Ako pitate nas, Saints Row je savršena igra za PlayStation Plus. Posebno jer se radi o zabavnom naslovu kojeg biste vjerojatno voljeli isprobati, a možda i nastaviti igrati. Ali niste zbog jako loših ocjena, čak i ako ste voljeli prethodne igre iz serijala. Podsjećamo, radi se o jednom od najgore ocjenjenih naslova prošle godine, ali i na FFA portalu, gdje je zaslužio ocjenu od samo od samo 55.

Zašto bismo, pobogu, preporučili jednu od najgorih igara godine? Prvenstveno jer je niske ocjene zaslužila ponajviše tehničkim nedostatcima. Koji su danas popravljeni. Pritom, Saints Row ni i u ispoliranom stanju nije sjajna igra dubokih mehanika i razrađene priče, ali je zabavna, a to nekome možda biti dovoljno.

Billbil_kun još uvijek ne zna ostale dvije PS+ igre za rujan. Njihovo službeno otkrivanje očekujemo negdje kasnije danas.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano