Vijesti

Netflix dolazi na E3 i ulazi ozbiljno u gaming vode

Netflix nešto peče i kuha. Nešto veliko. Nije odojak ili janjetina, već kako nam se čini, Netflix također ozbiljno ulazi u igraće vode. Ne mislimo tu samo na Stranger Things 3 igru koju radi zapravo manji indie studio. Netflix ulazi na puno veća vrata i čini nam se da ima velike ambicije.

Toliko velike da će na E3-u imati svoj ogromni panel iliti “koloseum” koji vodi Geoff Keighley. Primjerice, novi Call of Duty će također imati svoj ogromni i zasebni prikaz koji ne mogu dobiti svi. Samo rijetki nađu rijetke, a isti slučaj vam je i na E3-u s velikim colosseum panelima by Geoff.

Iz očito dogovorenog razgovora jasno je kako Netflix planira još više svojih serija ili filmova (!) pretočiti u igre. Tko će ih raditi? Ne znamo. Tko će ih izdavati? Vrlo lagano moguće Netflix koji bi tako mogao ući u izdavačke vode puno ozbiljnije. Tko zna, lude teorije kažu da će Netflix otkriti svoj pravi i veliki “AAA” gaming studio.

Naravno, ponovno su se pojavile glasine da bi Netflix mogao doći na sve konzole i PC uslugom koju sad imaju, samo što u pitanju ne bi bili filmovi već igre. Vidjet ćemo sve uskoro, jer E3 stiže za manje od mjesec dana.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close