Vijesti

Netflix je najavio Tomb Raider anime

Prošle godine pisali smo kako je Netflix ugrabio pravo na Tomb Raider sadržaj, a prvi produkt ove nove suradnje, koja nije ekskluzivnog tipa, je anime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft na Netflix dolazi u 2024., a Lari glas pruža Hayley Atwell najpoznatija po ovogodišnjoj Nemogućoj misiji 7. Teaser trailer možete pogledati ispod, međutim, nećete puno doznati o detaljima radnje, ali očekujte nešto sličnom onom u igrama.

Dakle, Lara se suočava s nečim nadnaravnim, a potom spašava svijet. Slično možemo očekivati i u Amazonovoj akcijskoj seriji baziranoj na posljednjim igrama, gdje će Laru igrati Phoebe Waller-Bridge, a sve bi trebao popratiti i novi film o kojem se još uvijek ne zna ništa. Oboje će radnjom kontemplirati novoj Tomb Raider igri koja je trenutno u razvoju kod Crystal Dynamicsa. A kada smo kod Tomb Raidera, prije dva tjedna najavljeni su remasteri originalne trilogije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano