Vijesti

Nikome se ne sviđa Ubisoftovo uvođenje NFT-ova u igre

Nova generacija mikrotransakcija kreće ovih dana u odabranim zemljama dolaskom NFT-ova prvo u Ghost Recon Breakpoint. Ubisoft je prvi u industriji AAA igara uskočio na novi veliki globalni trend, ali izgleda da se to igračima ne sviđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft će NFT-ove distribuirati kroz novooformljenu platformu Quartz koju smo objasnili ovdje. Youtube video koji objašnjava kako čitava stvar funkcionira bombardiran je dislajkovima, u tolikoj mjeri da ga je Ubisoft bio primoran delistati sa svojeg kanala. Međutim, i dalje mu se može pristupiti preko linka.

Uklanjanjem s kanala Ubisoft je uspio umanjiti trakciju, ali brojke ipak govore svoje. Youtube je uklonio prikaz broja dislajkova, ali još uvijek mu možete pristupiti s ovom ekstenzijom. U trenutku pisanja ovog teksta Ubisoft Quartz video broji 1,2 tisuće lajkova i 30,5 tisuća dislajkova – čak 96%!

Kako na FFA, tako i čitavim internetom dominiraju negativni komentari, međutim, Ubisoft ne odustaje od projekta za kojeg je uvjeren da može biti budućnost mikrotransakcija, a drugi izdavači s oprezom promatraju situaciju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano