Vijesti

Nintendo traži od developera da njihove igre budu spremne za 4K

Posljednje izvješće Bloomberga potvrđuje kako nam uistinu stiže poboljšana verzija Nintendo Switcha. Krajem prošlog mjeseca, aktualizirale su se glasine da nam uskoro dolazi novi Switch. Iako konkretne specifikacije još uvijek nisu poznate, znamo kako će podržavati 4K rezoluciju, što bi se moglo postići pomoću Nvidia DLSS AI tehnike nadogradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bloomberg u današnjem izvješću otkriva kako Nintendo traži od programera da svoje igre pripreme za 4K, zbog ubrzanih priprema za najavu nadograđenog modela koji bi se trebao pojaviti na tržištu početkom iduće godine. Prema izvješću, Nintendo je također zatražio od partnera povećanje proizvodnje Switcha, podižući svoj cilj na 30 milijuna jedinica za ovu fiskalnu godinu.

Ogroman uspjeh Animal Crossing: New Horizonsa i trenutna situacija u svijetu, doveli su do povećane potražnje koja gotovo prelazi broj proizvedenih jedinica. Analitičari sugeriraju da bi Nintendo Switch mogao imati duži životni ciklus od očekivanog, tijekom kojeg će premašiti ukupnu prodaju Wiija od 102 milijuna prodanih primjeraka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano