Vijesti

Niti Watch Dogs: Legion ne može raditi u 4K rezoluciji i 60FPS-a na PS5/XSX-u

Voljeli bismo da Sony i MS maknu one pretenciozne 8K i 120FPS-ova markice s retail pakiranja konzola jer svi znaju da PS5 i XSX realno nisu sposobne konzole za 8K rezoluciju i 120FPS-a. Možda jesu u nekakavim indie igrama koje na ekranu imaju par piksela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realnost je takva da je na početku nove generacije konzola problem dostići i magičnu brojku od 60FPS-a ako igra radi u 4K rezoluciji. Ubisoft je potvrdio da je Watch Dogs: Legion još jedna igra koja će raditi u 4K rezoluciji, ali i samo 30 FPS-a. Igra će na PS5/XSX od prvog dana ponuditi ray-tracing i još poneke napredne grafičke postavke, no ne možemo reći da su igrači previše sretni s brojkom od 30 sličica u sekundi.

Ubisoft je održao “AMA” na Redditu i velika većina igrača traži da Ubisoft isključi ray-tracing i omogući 4k@60FPS-a. Problem je samo što to u praksi ne ide tako i nije dovoljno samo isključiti ray-tracing. Ubisoft još uvijek nije potvrdio hoće li igra imati nekakav performance mode gdje će raditi u 60FPS-ova. Vjerujemo da će biti i nekakav 1080@60FPS-a mode jer puno igrača još uvijek nema 4K televizor i ne zanima ih 4K rezolucija.

Watch Dogs: Legion dolazi već 29.10. na PC, PS4, Xbox One i Stadiu te naravno na PS5, XSX/XSS jednom kada izađu. Svi koji kupe verziju za trenutne konzole, dobit će besplatnu nadogradnju za PS5 i XSX/XSS.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano