Vijesti

NMS novom nadogradnjom udara temelje za daljnju ekspanziju igre

Baš kao što je prva No Man’s Sky nadogradnja (Foundation) prije četiri godine označila put prema iskupljenju, drugi tjedan bi slične temelje za neki novi smjer trebala postaviti nova Origins nadogradnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kažu iz Hello Gamesa, ali bez previše detalja, Origins je početak nečeg novog što će udariti temelje za daljnju evoluciju ove sad već više od 4 godine stare igre. Sjetimo se, Foundation nije bila sadržajem najveća nadogradnja ikad, ali je uvela pregršt manjih i većih promjena koje su imale veliki utjecaj na igru.

Iz promo slike iznad fanovi špekuliraju kako bi Origins u No Man’s Sky mogao donijeti više raznovrsnosti. To znači raznolikije planete s više bioma, različitih boja i raznovrsnijih bića. Upravo više raznovrsnosti je ono što fanovi traže već godinama.

Inače, Hello Games je nedavno krenuo i u razvoj potpuno nove “velike i ambiciozne” igre koja nema poveznice s No Man’s Sky, a dolazak Originsa i udaranje temelja za budućnost definitivno su potvrda kako studio narednih godina neće napustiti svoju igru.

Igra

Povezano