Vijesti

No Man’s Sky dobio je ekspedicije u 15. velikoj besplatnoj ekspanziji

Nadogradnja 3.3 za No Man’s Sky donosi kompletno novi način igranja ove beskrajne igre. Expeditions mode sve igrače na svijetu stavlja na jedan planet, a zatim im zadaje čitavi niz zadataka čijim otključavanjem osvajamo unikatne nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unikatne nagrade poput quicksilvera, štitova, multitoolova, brodova, jetpackova i njihovih nadogradnji bit će moguće koristiti i u ostalim modeovima. Neke misije bit će banalne poput poput postavljanja temelja za bazu, a druge će nas voditi na druge planete uz posebnu priču.

Misije su podijeljene na tzv. faze, a rješavanje svake od njih korak smo bliže od ultimativnog cilja koji će vjerojatno otkriti nekakvu novu misteriju. Faza je 6, a sve one tvore jednu sezonu. Tako je, sezone stižu u No Man’s Sky, ali bez season passova i influksa mikrotransakcija. Završetkom ekspedicije/sezone igra se konvertira u normalni klasični mode.

Ekspedicije će sa svakom novom sezonu krenuti nasumično kreiranim likom i setom tehnologija. Sean Murray i Hello Games tvrde kako će to stvoriti privid kao da svaki put iznova istražujemo nepoznato, čak i onim igračima koji su već odigrali stotine sati. Kada isprobamo, javimo vam.

Osim novog modea u No Man’s Sky su stigle brojne promjene, sitnice koje će popraviti kvalitetu igranja i skratiti grindanje. Jedna od takvih promjena je ta da će mineanje davati više resursa, a recepti će ih tražiti manje.

Naglasimo i kako je ovo 15. po redu ekspanzija za No Man’s Sky, koji se od velikog razočaranja i prevare iz 2016. godine pretvorio u jednu od najboljih igara današnjice.

Igra

Povezano