Vijesti

No Man’s Sky je dobio novi sadržaj, prerađena su oružja i borba, companion dronovi, nove misije…

Sada već standardno Hello Games je iznenadio novom velikom ekspanzijom. Imena Sentinel, donosi poboljšane mehanike borbe, totalno prerađene Sentinele, nove misije, ekspedicije, oružja…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prerađeni su vizualni efekti pucnjave i majnanja, a ljubav je dobila i sama mehanika borbe koja je sada brža i dinamičnija. Prerađeni su i Sentineli, sada su pametniji i izazovniji protivnici, a ovisno o tipu imat će drugačije sposobnosti poput razine lansiranja projektila i sličnog.

Stiže i podrška za AMD Super Resolution na PC-ju, ali i Nvidijin DLAA.

Tu su i nova oružja poput neutronskog topa, bacača plamena, uređaja za skrivanje i šok granata pomoću kojih se po prvi put može kompletno očistiti planet od Sentinela. Ali samo na određeno vrijeme. Nakon što deaktivirate Sentinele, možete uživati u novom Royal Jetpacku s duljom autonomijom i dometom te Royal multitoolu čije ćemo dragosti tek otkriti.

Sentinel nadogradnja donosi mogućnost reprogramiranja vlastitog drona koji će služiti kao companion, a sve to i još puno više u No Man’s Sky stiže već danas. Trailer je ispod, a više detalja pronađite na službenim stranicama.

Igra

Povezano