Vijesti

No Man’s Sky je dobio podršku za PlayStation VR 2 i puno novog sadržaja

Izašao je PlayStation VR2, što znači da je ažuriranje dobio i No Man’s Sky. Fractal ažuriranje osim podrške za PS VR2 donosi i hrpu novog sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novoj ekspediciji igrači će pomoći Utopia zakladi obnoviti Bakkin sistem, a kada izvršite sve što treba, bit ćete nagrađeni Utopia Speeder brodom aerodinamičnog profila s oklopom otpornim na radijaciju. Katalog je nadograđen s još jednom rubrikom Čuda koja će bilježiti neobična otkrića, poput najstarijeg stabla, najvećeg bića i slično.

Što se tiče VR-a, u odnosu na podršku za prethodni PS VR, na novom PS VR-u rezolucija je podignuta na 4K, teksture su detaljnije, objekti se iscrtavaju više u daljinu, uvedena je podrška za AMD FSR 2.0, a tu su i prerađene kontrole za VR Sense kontrolere. Za PlayStation VR 2 dodatno je optimizirano i sučelje, pa je, kažu iz Hello Gamesa, gradnja intuitivnija, a istraživanje bolje.

Čitav popis promjena, koje uključuju i poboljšanja po pitanju HDR-a, možete pronaći na službenoj stranici Hello Gamesa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano