Vijesti

No Man’s Sky ne staje, u igru su stigli pravi gradovi

Najveće iskupljenje u povijesti video igara? Definitivno. I to ponavljamo već zadnjih 7-8 nadogradnji, a ova najnovija ponovno oduševljava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frontiers je naziv novog poglavlja za No Man’s Sky. Sedamnaesta značajna nadogradnja po redu donosi ni manje ni više nego prave male proceduralno generirane gradove. I nisu tu reda radi. Imaju stanovnike, žive, vode ih gradonačelnici, razvijaju se i imaju svoje probleme.

Ako se dovoljno skompate, možete postati njihov nadglednik. Što znači da imate kontrolu u kojem smjeru će se grad razvijati, možete direktno graditi, ali ćete ga trebati i braniti od zlih napadnika. Grad će se razvijati ovisno o tome koliko dobro gospodarite njime. No Man’s Sky sada koketira i sa city builderima.

Ovom prigodom rekonstruiran je meni za građenje koji je sada pregledniji i fluidniji, a samo građenje je slobodnije nego ranije. Mogu se premještati već sagrađeni dijelovi, a mogu se i spajati međusobno u nove oblike.

Novost su i svemirske maglice koje će razbijati monotomiju unutar sunčevih sustava. Monotomiju će razbijati i poboljšane animacije uništavanja, majnanja, slijetanja na površine planeta…

Sve to u NMS stiže dok čitate ovaj tekst. Palite svoje konzole i računala, skidajte i javite nam dojmove u komentarima.

Igra

Povezano