Vijesti

Nova glasina stavlja Call of Duty: Vanguard i u razdoblje Hladnog rata

Prve glasine su najavile novi Call of Duty u Drugom svjetskom ratu. Najnovija glasina ga stavlja i u razdoblje hladnog rata.

Na Twitteru se oglasio leaker MW2 OG, navodeći kako će Call of Duty: Vanguard imati oružja i opremu iz Drugog svjetskog rata, ali i modernije koje potječe iz hladnog rata.

Ravnajući se tom glasinom, Vanguardova radnja bi mogla “šetati” između događaja u Drugom svjetskom ratu i nekoliko desetljeća kasnije, tijekom hladnog rata. Ovo ne bi bio prvi put da se radnja Call of Duty igre odvija u nekoliko različitih vremenskih perioda.

Kako bilo, prilično smo sigurni kako se radnja neće odvijati u nekakvoj alternativnoj stvarnosti gdje Drugi svjetski rat ne završava 1945. kao što je javljao prvi val glasina. To je uostalom potvrdio i Eurogamer, koji je prošlih 5 godina leakao nove Call of Duty igre

Koliko ima istine u svim dosadašnjim glasinama vidjet ćemo kada Activision napokon službeno najavi igru, a po već ustaljenom običaju prvi teaser trailer trebali bismo dobiti tokom ovog mjeseca.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close