Vijesti

Nova sezona Battlefielda 2042 donosi novu manju mapu za blisku borbu, vozila, oružja i operatoricu

Možda prekasno, ali treća sezona Battlefielda 2042 počela se iskupljivati za sve loše što je napravljeno ranije. Vratile su se klasične klase, s novom mapom Spearhead zadovoljna je većina igrača, a četvrta sezona, misle to mnogi, dodatno će umanjiti stupnjeve kutomjera koji broji 180 stupnjeva. Čak se i trend u broju igrača izokrenuo, pa sada na Steamu igra dvostruko više igrača nego nakon nekoliko mjeseci od izlaska igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gameplay trailer za četvrtu sezonu imena Eleventh Hour donosi novu mapu, operatoricu, nova vozila i oružja. Flashpoint je krševita mapa smještena u Južnoj Africi s pregršt interijera za isključivo ljudsku borbu, a specijalistkinja Camila “Blasco” ima gadget koji može poremetiti uređaje s tehnologijom aktivnog ciljanja.

Nova oružja su Super 500 shotgun, RM68 jurišna puška, AC9 SMG i LMG RPT-31, a SPH Explosive Launcher može lansirati ljepljivi eksploziv na sva vozila i neprijatelje, što zvuči prilično zabavno i potpuno u Battlefield duhu.

Sav nabrojeni sadržaj bit će besplatan, a kozmetika zaključana iza novog Battle Passa od 100 razina. Eleventh Hour sezona u Battlefield 2042 stiže u utorak 28. 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano