Vijesti

Nova sezona The Last of Us serije debitirat će tek 2025.

Prva sezona The Last of Us serije oborila je brojne rekorde za HBO, pa nikoga nije iznenadilo kada je nedugo nakon premijere odobreno snimanje druge sezone. Nesretno za Craiga Mazina i Neila Druckmanna, režisera i kreativnog direktora igara, ujedno i dvojca iza TV serije, kompleksnu produkciju zakomplicirao je veliki štrajk pisaca u Hollywoodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štrajk je nedavno zaključen i snimanje bi u načelu moglo započeti, međutim, ne prije nego što se sadržajno postave sve epizode. Uoči štrajka napisana je tek prva epizoda, sada se radi na scenarijima za ostatak sezone, a početak snimanja očekuje se iduće godine, javlja Deadline.

HBO premijeru očekuje tek negdje u 2025. godini. Druga sezona radnjom će pratiti Part II, međutim, ne u cijelosti. Autori navode kako će The Last of Us Part II igru adaptirati kroz dvije sezone, a hoće serija strogo pratiti zbivanja iz igre, očito nećemo saznati još jedno dugo vrijeme.

Istovremeno, nagađa se o remasteru drugog The Last of Usa, trećoj potpuno novoj The Last of Us igri, a multiplayer projekt pronašao se u velikim problemima, premda još uvijek nije skroz otkazan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano