Vijesti

Nova zakrpa Warzone još je nerfala DMR-ove i konačno popravila stim glitch

Nekoliko dana trebalo je Ravenu i Activisionu da poprave glitch sa stimom, identičan onom od prije par mjeseci. Healanju u otrovnom oblaku konačno je odzvonilo, a čini se kako je odzvonilo i prejakim DMR-ovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pretposljednjoj velikoj nadogradnji Raven je kompletno nerfao DMR-ove, ali ne dovoljno. Sada su DMR-14 i Type 63 po šteti (penetracije) svedeni na razinu assault puške, a sudeći po komentarima igrača to je dovoljno. Makar se mnogi poznati streameri žale, ali to je bilo za očekivati.

Neznatno je nerfan i Burst Pistol, a koliko vidimo u otprilike 15-ak sati koliko je na serverima aktualna nova nadogradnja, još uvijek se nisu izrodili nikakvi novi glitchevi. Dakle, srećom nema nevidljivih zidova, igrača spužvi/terminatora, propadanja u zemlju, neuništivih vozila…

Barem do nove velike nadogradnje koja stiže danas, ali u klasične Black Ops Cold War modeove. Stiže nova mapa i novi modeovi.

Javite nam u komentarima jeste li zadovoljni, a kompletan popis promjena za Warzone možete pronaći ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano