Vijesti

Nove glasine: Watch Dogs 3 smješten u bliskoj budućnosti; orijentiran na stealth gameplay

Watch Dogs 3 definitivno igramo ove godine, najvjerojatnije u listopadu ili studenom, dok bismo službeno predstavljanje trebali dobiti jako brzo. Nova doza glasina kaže da će to biti i prije E3 sajma, što ne zvuči nevjerojatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto kao što znamo da ćemo WD3 igrati ove godine, tako smo poprilično sigurni kako će igra biti smještena u London. Naime, svi ozbiljniji i neozbiljniji izvori pričaju o engleskoj prijestolnici, dok nove informacije kažu da će radnja biti smještena u bližu budućnost.

Informacije u nastavku ipak treba uzeti s dozom opreza, jer stižu iz anonimnog izvora s nesretnog 4chana, međutim, sadržaj je poprilično zanimljiv.

Cyberpunk open world stealth igra? Treba nam prevoditelj

Tako bismo WD3 trebali igrati u ulozi polu-azijatkinje Sarah koja radi u cyber odjelu izvjesne antiterorističke organizacije. Sarah bi se kroz igru trebala infiltrirati u redove hakera, pa srušiti čitavu grupu iznutra.

Slika nema veze s igrom, ali koncept futurističkog Londona zvuči nam zanimljivo.

Ono što nam zvuči poprilično nevjerojatno, ali i zanimljivo, Watch Dogs 3 navodno ne bismo trebali igrati sa smrtonosnim oružjima, već bi nam na raspolaganju trebale biti palice, “teleskopi”, šokeri i slična oružja, te bi se čitava igra trebala orijentirati prema stealthu.

Od aktivnosti sa strane spominju se javni prosvjedi, kojima ćemo se moći pridružiti, ili koje možemo putem hakerskih alata opstruirati. Pravo pitanje je: hoćemo li moći utjecati na Brexit?

Parkour iz dvojke je dodatno unaprijeđen, dok bi futurističko cyberpunkovski London trebao biti idealan poligon za takvu vrstu rekreacije. Što mislite o ovakvom Watch Dogsu?

Igra

Povezano