Vijesti

Novi anticheat u jednom danu banao je 48 tisuća Warzone varalica

Activision je napravio odličan posao s Ricochetom, novim anticheat sistemom koji je u Warzone implementiran prije točno tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broj varalica gotovo je pa eliminiran. I dok će netko nekad možda i naletjeti na nekog, to je danas više iznimka nego išta drugo, a najčešće ta iznimka popije ban još i prije završetka meča. Igranje je svakako ugodnije nego što je to bilo, ako zanemarite Caldera mapu koja je, ‘ajmo to tako nazvai, neugodnija od Verdanska.

Da Ricochet radi fantastičan posao otkrivaju i brojke. Samo jučer 48 tisuća varalica dobilo je ban, otkriveno je na Twitteru.

“Hakeri će se kao rikošeti odbijati od našeg anti-cheata”, tvrdili su iz Activisiona. Driver na sistemskom nivou prati svaku modifikaciju igre i aplikacija, što je pristup koji se pokazao efektivnim u naslovima poput Valoranta i Genshin Impacta, a sada i u Warzoneu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano