Vijesti

Novi Call of Duty je reboot Black Opsa i zove se Black Ops Cold War

Prema izvorima iz Eurogamera koji je ozbiljan site koji ovakve informacije ne objavljuje ako nisu u potpunosti sigurni u njihovu točnost, ove godine igrat ćemo Call of Duty: Black Ops Cold War.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Black Ops podserijal se tako vraća svojim korijenima budući da je prvi Black Ops bio smješten u 60-e godine prošlog stoljeća u vrijeme Hladnog rata, odnosno političkog sukoba zapadnih i istočnih sila.

Novi reboot

Dakle, nakon Modern Warfarea dobit ćemo još jedan reboot serijala. Kako piše Eurogamer, Activision je već započeo s promocijom nove igre u posljednjoj nadogradnji Warzonea koji je sa sobom donio i bunkere sa sadržajem tematike Hladnog rata.

Zadnjih 5-6 godina sve Activisionove igre svoju promociju su započele ovakvim i sličnim leakovima koji su, vjerujemo, gotovo uvijek instrumentalizirani i pažljivo plasirani u javnost. Stoga ni najmanje ne sumnjamo u točnost objavljenih informacija.

Najviše nas brine informacija kako na ovoj igri, kao i na Black Ops 4 iz 2018. godine radi Treyarch. Ako tada nisu stigli u periodu od 3 godine napraviti kampanju, kako će ovaj put to i puno više stići u samo 2 godine rada? Uz sve to pogođeni su bili i Covid pandemijom? Saznat ćemo jako brzo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano