Vijesti

Novi Demon’s Souls PS5 gameplay je apsolutni spektakl zbog kojeg se kupuje konzola

Eto, kad to kaže čovjek koji nije bio sposoban završiti Demon’s Souls, onda znate da je novi prikaz nešto posebno. Ja čak nisam ljubitelj Souls žanra, ali moram reći da je novi gameplay prikaz Demon’s Soulsa za PS5 nešto najbolje što sam vidio u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako možete, molim vas pogledajte ovaj gameplay na poštenom (4K) ekranu. Igra izgleda apsolutno briljantno. Posebno obratite pozornost na genijalno osvjetljenje u igri kao i jako detaljne neprijatelje koje gameplay prikazuje.

Bluepoint je potvrdio da igra neće biti olakšana i nema izbore težine. Također, potvrđeno je da ćemo moći rolati lika u osam smjerova. U igru će biti ubačen i mirror mode, a ne brinite – Old Monk fight je i dalje u igri. Ekipa iz Bluepointa je naglasila da su na temelju fan feedbacka doradili dodatno neke stvari u igri (Flamelurker).

Za kraj jedna velika novost koja nije bila u originalu. PS5 verzija će omogućiti igračima da spreme svog lika u Nexus i isto tako ga u par sekundi ponovno učitaju nazad.

Pripremite se na spektakl.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano