Vijesti

Novi DOOM Eternal imat će nešto za nostalgičare i oduševljeni smo!

DOOM-u je 2016. dobio reboot i pokazao kako i dalje ima mjesta za FPS-ove s klasičnim pristupom, te kako se oni rade, a s kombinacijom nekih modernijih elemanata postao je i jedna od najboljih pucačina generacije. Napucavanje u DOOM-u toliko da zadovoljavajuće da, ako ga niste igrali, to svakako morate napraviti, posebice sad kad ga se na akcijama može kupiti za par kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DOOM Eternal, koliko vidimo, sve to će podići na jednu veću razinu. I ne samo to, jedna tek najavljena sitnica nas je oduševila. Baš kao u klasičnim DOOM igrama moći ćemo oružje postaviti na sredinu ekrana. Kad vidite ovo ispod odmah ćete znati o čemu pričamo. Sitnica koja će vas definitivno na prvu vratiti u neka druga vremena!

Pogledajte kako ovo dobro izgleda! Naravno, ovo je samo opcija koju je potrebno dodatno uključiti. Tako da uopće ne sumnjamo, jedan od prelazaka igre sigurno će biti na ovakav način.

Što kažete?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano