Vijesti

Novi Godfall trailer uvodi nas u početak radnje igre i izgleda stvarno odlično

Naravno da izgleda odlično kad je u pitanju CGI. Bez obzira na to, novi Godfall trailer je odrađen prilično spektakularno. Od naracije do same CGI prezentacije, sve izgleda vrhunski. Godfall je jedna od igara koja sa svakim novim prikazom izgleda sve bolje i zanimljivije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intro koji možete vidjeti iznad je zapravo uvod u radnju igre. Glavni negativac je Macros koji nam je nekada bio najbolji prijatelj i brat. Iz trailera vidimo da je Macros vođa jednog klana, a mi stojimo na drugoj strani pravde i razuma. Macros misli da smo mi mrtvi jer nas on je porazio, ali mi smo jači i od sudbine. Nama nitko ništa ne može.

Vjerujemo da se kompletna radnja igre temelji na jačanju našeg lika kako bismo u finalnoj bitci pobijedili zlog Macrosa. Trailer je skupio preko 240K pregleda na PlayStation YouTube stranici i definitivno igra sve više skuplja pažnje. Gameplay trailer od prije dva mjeseca skupio je preko 2 milijuna pregleda.

Ne zaboravite da je Godfall PlayStation 5 launch naslov. Igra dolazi i na PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano