Vijesti

Novi Need for Speed neće biti pretjerano ozbiljan

Samo tjedan dana nakon što smo saznali kako novi naslov popularnog trkaćeg serijala stiže isključivo na konzole aktualne generacije, pristiglo nam je još nekoliko informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sveprisutni, ali i dobro upućeni novinar Jeff Grubb je u svojoj nedavnoj emisiji otkrio kako će najnoviji nastavak Need for Speeda biti fotorealističan, ali će istovremeno imati i anime elemente.

Anime efekti

Usporedio je estetiku s reklamama u kojima iz auta pršte munje i animirani plamenovi prilikom ubrzanja. Nas to nekako više podsjeća na stripovski dizajn filma Scott Pilgrim vs. the World. Čini se kako Criterion ide u nešto drukčijem smjeru od posljednjih nekoliko nastavaka što ne mora nužno biti loše. Ubacivanje novih elemenata u već pomalo ustaljenu formulu moglo bi se pokazati dobrim potezom.

Također smo saznali kako će radnja biti smještena u Lake Shore Cityju, fikcionaliziranoj verziji Chicaga. Criterion je uložio veliki trud da grad izgleda što življe i primami igrače svojom atmosferičnošću.

Izlazak novog Need for Speeda planira se za jesen, a kako će izgledati animirani plamenovi i fuš Chicago trebali bi saznati vrlo brzo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano