Vijesti

Novi patch za Warzone nerfa Streetsweeeper i druga oružja te krpa rupe u Verdansku

Od povratka Verdanska u ’84. godinu mapa konstantno radi probleme. Verdansk ima gomilu “rupa” koje omogućuju igračima da ispadaju sa mape, ali se i vraćaju na nju eksploatirajući bug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnovija nadogradnja posvetila se najviše upravo tom problemu i ekipa iz Ravena se nada kako je taj problem kompletno riješen. Ali nije, jer na internetu smo vidjeli najmanje još jednu lokaciju iz koje se može ispadati. Naravno, nećemo vam otkriti koja je lokacija u pitanju.

Osim ispadanja s mape, Raven je odlučio nerfati nekoliko oružja. Sada valjda neće baš svi igrati s CR-56 AMAX i FARA 83 puškama, a smanjit će se i upotreba moćnog Streetsweeper shotguna budući da je Raven odlučio smanjiti njegovu dostupnost na mapi. “Velika dostupnost Streetsweepera umanjit će pasivnu igru”, kažu iz Ravena. I zaista, ne pamtimo kada je bilo više kampera, a posebno u early gameu teško je kontrirati takvim igračima.

Iz Ravena također poručuju kako su svjesni da česta nerfanja i poboljšanja oružja iritiraju igrače. Ali će i dalje ostati posvećeni balansiranju igre jer, kako kažu, cilj im je stvoriti što je moguće bolji opći balans, a zatim se posvetiti balansiranju TTK (time to kill) kojeg namjeravaju povećati, a sve s ultimativnim ciljem na umu – da vještina igrača dolazi više do izražaja nego što je to dosad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano