Vijesti

Novi prikaz za Far Cry 6 dobit ćemo već ovaj tjedan?

Prošlo je malo manje od godinu dana od kada je Ubisoft po prvi puta najavio Far Cry 6. Bilo je to tokom njihovog prvog Ubisoft Forwarda, a igra je prvo zakazana za 18. 2. ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni na drugom Ubisoft Forwardu nismo dobili ništa, a par mjeseci prije izlaska dobili smo odgodu igre na zasada još nepoznat datum. Na Microsoft Storeu je tada osvanuo datum izlaska 25. svibnja, međutim, mogu potvrditi da mi danas nismo dobili svoj primjerak.

Nedavno smo pisali o Ubisoftovom financijskom izvještaju. Ondje je definirano da očekuju izdati Far Cry 6 najkasnije do kraja rujna 2021. godine.

Sada po internetu kruži glasina kako bismo novi prikaz (a nadajmo se i prvi gameplay) trebali dobiti petak 28. 5. poslije 19 sati kada navodno istječe embargo za intervju koji je studio radio s nekim medijem. Ako ništa ne dobijemo u petak, onda ćemo sigurno dobiti na E3 prezentaciji za 2 tjedna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano