Vijesti

Novi Prince of Persia bit će otkriven za 7 dana na Ubisoft Directu

Da je remake (ili čak potpuno novi) Prince of Persia možda je i najlošije čuvana tajna gaming industrije (uz postojanje Xbox Series S). Kako je pisao Filip, Ubisoft ima lošu tajnu vezu s velikim trgovinama koje se redovito “izlaju” prije reda, a sada se “izlajao” i najugledniji novinar u industriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jason Schreier je na Triple Click podkastu otkrio kako ćemo prvi prikaz novog Princa gledati idućeg tjedna u četvrtak 10. 9. Kako kaže, čitava prezentacija na kojoj bi otkrili Prince of Persiu i ostale nove igre planirana je za jučer, međutim, skandali sa seksualnim optužbama i Black Lives Matters (negativnim) videom za novi Watch Dogs natjerali su upravu na malu odgodu.

Nedavno je registrirana i domena i gotovo smo sigurni kako ćemo za 7 dana i nešto sitno sati moći raspravljati koliko smo (ili nismo) razočarani jer još jedan remake nije ispunio naša očekivanja. Nadamo se da nećemo trebati, a nadamo se i najavi još pokoje igre. Možda novog Splinter Cella? Teško, Jason bi to već otkrio…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano