Vijesti

Novi State of Play potvrđen za srijedu 31. 1. Potvrđena su dva naslova i dodatna iznenađenja

AŽURIRANJE: Sony je upravo potvrdio State of Play prezentaciju za srijedu 31.1. u 23 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz 40 minuta predstavit će, kaže, Stellar Blade i Rise of the Ronin, PS5 ekskluzive koje izlaze ove godine, a uz to će prikazati i druge naslove koji će izaći ovih i narednih godina.

IZVORNA VIJEST: Prošli tjedan pisali smo o navodnoj novoj PlayStation State of Play prezentaciji. Prvo u kontekstu Death Strandinga 2 kojem je procurilo puno ime, a sada se gotovo svi relevantni leakeri pozivaju na konkretan datum.

On je navodno srijeda 31. 1. ili četvrtak 1. 2., a igre su brojne:

  • Novi Metro i to navodno VR naslov imena Metro Awakening za PlayStation VR2
  • Prikaz nadolazećeg akcijskog RPG-a Rise of the Ronin
  • Novi trailer za Final Fantasy 7 Rebirth (drugi naslov remake projekta)
  • Silent Hill 2 Remake
  • Remaster Sonic Generationsa
  • Konkretan prikaz Judasa, novog atmosferičnog FPS-a tvoraca BioShocka
  • Prvi prikaz Concorda, multiplayer FPS-a Sonyjevog Firewalk studija sastavljenog od veterana Bungieja za kojeg renomirani leaker BillBil Kun piše da je snažno inspiriran Marvel’s Guardians of the Galaxy univerzumom (ne nužno i nedavnom igrom budući da je igra u razvoju još od 2018.)

I BillBIl Kun i drugi leakeri poput Toma Hendersona slažu se da je State of Play na rasporedu ovog tjedna i sada nam samo preostaje čekati Sonyjevu službenu najavu koja će, ako su u pravu, vjerojatno uslijediti danas ili sutra.

Podsjetimo, Sony je i ranije najavljivao svoje State of Play prezentacije s jako kratkim rokom. One obično budu nešto kasnije, oko 23 sata po našem vremenu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano