Vijesti

Novi trailer za Assassin’s Creed: Valhallu krvlju, sjekirama i vikinškim napjevima otkriva tko je Eivor

Makretinška kampanja za novi Assassin’s Creed lagano dobiva na brzini, a svakim danom sve više informacija postaje dostupno javnosti. Ubisoft je odlučio začiniti dan novim trailerom koji, za razliku od prethodnih koji su se fokusirali na svijet, predstavlja našeg protagonista – Eivora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se samog gameplaya tiče, ovaj prikaz ne otkriva više novo. No ženska osoba, pretpostavljamo proročica, čita sudbinu Eivora kojemu predviđa put prepun neprijatelja, izdaje i neutažive ambicije.

Očito je da je povratkom Darbyja McDevitta kao narativnog dizajnera stavljen još veći naglasak na likove i radnju, a pohvalno je što je dana i naznaka sukoba Assassina i Templara, odnosno u ovome slučaju Hidden Onesa i kultista.

Valhalla je cross-gen naslov koji stiže na PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X 17. studenog ove godine. Pripremite krzno, naoštrite sjekire i vidimo se u Britaniji!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano