Vijesti

Novi Uncharted navodno je u razvoju, a Nolan North novu ulogu Drakea nestrpljivo čeka

Ranije ove godine Sony je pokrenuo novi studio u San Diegu, okupio je brojne poznate ljude koji su radili na prošlim Unchartedima, The Last of Us-u, Red Dead Redemptionu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitav projekt je poprilično tajnovit, tako zasad još ne znamo ni ime studija, kao ni projekt na kojem rade. Znamo samo kako se okupljaju talentirani ljudi industrije. A ne bismo znali ni to da nema Twittera.

Uncharted 4 bio je posljednja igra u serijalu na kojoj je radio Naughty Dog, serijal je s “četvorkom” dobio i svojevrsno zaključivanje, međutim, ND je ostao otvoren prema mogućnosti novih igara u serijalu na kojima bi radio neki drugi Sonyjev studio. Pa se već neko vrijeme nagađa kako je Sony formirao novi studio upravo za taj projekt.

Blagoslov za novi Uncharted je dao i Bruce Straley, game director prvog, drugog i četvrtog Uncharteda, te The Last uf Us-a, a koji je u međuvremenu napustio Naughty Dog. Bruce je tako izjavio kako bi definitivno volio vidjeti Nathana Drakea u novoj Uncharted igri.

Glumac koji stoji iza glasa Nathana Drakea, a ujedno i jedno od najvećih imena industrije – Nolan North na Twitteru je potvrdio kako je on spreman reprizirati svoju ulogu.

Sve ovo je poprilično znakovito, a ne možemo se ne prisjetiti kako se, barem što se tiče dodjele uloga, slična predstava odvijala i uoči potvrde Uncharteda 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano