Vijesti

Novu Battlefield igru ćemo čekati nešto duže no inače, a glavni postaje Apex Legends

Na sastanku Electronic Artsovih dioničara financijski direktor kompanije Blake Jorgensen dioničarima je nagovijestio planove za narednih nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostalog, osvrnuo se na Battlefield serijal, te potvrdio kako ćemo novi BF igrati tek negdje u razdoblju između 3. mjeseca 2021. godine i 3. mjeseca 2022. godine. Dakle, ako uzmemo u obzir prethodne igre, Battlefield 6 za kraj 2021. godine prilično je izvjestan.

Battlefield igre od 2011. izlaze u razmacima po 2 godine, što znači kako će novi Battlefield imati godinu više za razvoj. Stoga je realno za očekivati veći napredak, a kad cjelokupnu situaciju uparimo s novom generacijom konzola, prilično smo sigurni kako nas očekuje nešto veliko. Nadamo se i sadržajnije.

Još Battlefielda V, ali fokus ide prema Apex Legendsu

Dok je ekipa iz matičnog DICE-a dobila vremenski luksuz za novi naslov, DICE LA (i ostali studiji) će i dalje nastaviti dodavati sadržaj u Battlefield V, pa je gospodin Jorgensen potvrdio kako nas čeka obilje toga u narednoj godini.

Jedan od “krivaca” produženja Battlefield ciklusa Battlefield serijala je Apex Legends, za kojeg je na istom sastanku potvrđeno kako će u narednom razdoblju biti EA-ova glavna perjanica što se tiče pucačina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano