Od danas testirajte Call of Duty: Vanguard na PS4 i PS5 i skroz novi mode

AŽURIRANJE VIJESTI 27. 8.
Testiranje Call of Duty: Vanguarda kreće danas od 19 sati. Klijent za igranje možete preuzeti već sada s PlayStation Storea, a teži tek nekih 20-ak GB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STARA VIJEST 23. 8.
Sad već po tradiciji PlayStation igrači prvi testiraju novu Call of Duty igru. Svoju premijeru Vanguard će doživjeti s potpuno novim modeom.

Radi se o tzv. Champion Hillu kojeg ćemo testirati kroz četiri već nam poznate, ali prerađene mape (Airstrip, Trainyard, Market i Courtyard). Activision posebno potencira jedan element koji žele da jako dobro testiramo – destrukciju. Kažu, rušit ćemo “zidove, vrata i ostale zapreke” i stvarati nove perspektive na mapi. Kamperi više neće biti sigurni.

A sada ‘ajmo malo o modeu. U turnirskom načinu igranja sukobljava se 8 Duo ili Trio (2v2 ili 3v3) timova u mečevima poput onih u Gunfigh modeu iz Modern Warfarea. Igra svatko sa svakim, a pobjednik je onaj tko preostane zadnji.

Svi kreću s istim loadoutom, sa skupljanjem vreća novca po mapi i eliminacijom protivničkih igrača između rundi mogu se kupiti oružja, oprema i killstreakovi.

Kad sve to skupa kreće?

Alpha verzija Vanguarda bit će spremna za preuzimanje već danas. Od 12 sati kreće preload za koji vjerujemo da neće biti teži od 50 giga. Serveri se otvaraju u petak 27. 8. u 19 sati, a zatvaraju se točno 48 sati kasnije u nedjelju. Djelić onoga što vas čeka pogledajte ispod.

PlayStation igrači ekskluzivno će testirati druge modeove za vikend od 10. do 13. 9., a zatim će to isto imati priliku napraviti i igrači sa svih drugih platformi od 16. do 20. 9. Ako sve bude išlo po planu, Vanguard ćemo u njegovoj punoj izvedbi igrati od 5. 11.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS