Vijesti

Od sada u No Man’s Sky možete imati svog vjernog ljubimca

Totalno niotkud u No Man’s Sky stigla je nova velika nadogradnja. Po svim većim dodjelama nagradama, najbolja ongoing igra današnjice dobila je možda i najslađu nadogradnju dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od sada možete ukrotiti razne vanzemaljske vrste, uzgajati ih i odgajati, uređivati, pričati s njima te ih voditi sa sobom u svemirske avanture gdje će vam raditi društvo, braniti vas, pomagati istraživati i rudariti ako ih opremite potrebnom opremom.

Do šest prijateljskih životinja možete pospremiti poput Pokemona, a unutar posebnog sučelja pratit ćete njihove potrebe, raspoloženje i slično, ili ih čak odbaciti pa zamijeniti nekom novom beštijom.

Osim kućnih i svemirskih ljubimaca, ekipa iz Hello Gamesa uvela je i neke quality of life poput izbacivanja kursora iz nekih menija konzolaških i PC verzija. Što je OGROMNA stvar. Nije nam jasno zašto im je trebalo 4 godine za jednu takvu sitnicu.

Kao i uvijek dosad, tako je i ova nadogradnja totalno besplatna na svim konzolama, a posebno će biti zadovoljni igrači na PS4 za koje se navodi kako će odsad uživati u znatno skraćenim učitavanjima.

Igra

Povezano