Vijesti

Od Warzonea je odustao jedan od najvećih streamera: “Ovo je postalo nepodnošljivo”

“Warzone je u nikada gorem stanju”, jučer je započeo izlaganje popularni streamer Vikkstar123 s preko 7 milijuna pratitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hakeri su preuzeli igru, kaže Vikkistar123, čovjek koji je čak i osvojio nekoliko Warzone turnira, ali više u njima neće sudjelovati. Koliko su cheateri u Warzoneu problematični dovoljno govori činjenica kako takvi streamaju bez srama i sankcija. U samo jednoj pretrazi na Youtubeu možete pronaći nekolicinu takvih. “Nitko ih ne kažnjava”, tvrdi Vikkistar, koji je u nastavku videa prikazao nekolicinu njih s kojima se susreo u posljednjem meču.

Odustajanje jednog od najvećih Warzone streamera snažno je odjeknulo čitavom scenom. Video se započeo djelati po društvenim mrežama, a Twitterom je globalno neko vrijeme trendirao tag s kojim se poziva Activision da popravi igru.

Nekoliko sati kasnije, iz Activisiona javljaju kako su svjesni vapaja igrača, a zatim je stigao i prvi konkretan potez. Banirali su čak 60 tisuća igrača, čime je svekupan broj baniranih igrača porastao na 300 tisuća.

Kako kažu, nastavit će promatrati situaciju i reagirati kao i do sad – 24 sata dnevno. Problem leži u činjenici da napori koji se ulažu očito nisu dovoljni, a masovni periodični banovi u najboljem slučaju poprave situaciju tek na iznimno kratki period vremena.

Kako bilo, streamer Vikkstar123 dobio je pažnju kakvu je želio i sigurno će se vratiti igranju, vjerojatno već sutra, a što će biti s Warzoneom preostaje nam za vidjeti.

ffa anketa

Jeste li se ikada susreli s varalicama u Warzoneu?

  • Da 91%
  • Ne 9%
Hvala ti 🎉

Igra

Povezano