Vijesti

Oni koji prednaruče Deluxe izdanje, 4 dana ranije igrat će Diablo 4. Nakon izlaska očekujte “mesnate” nadogradnje sadržaja

Iako je izlazak Diablo 4 zakazan za početak lipnja, Blizzard već sad ima ambiciozne planove za igru nakon njenog lansiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva vikenda beta testiranja pokazala su da će Diablo 4 biti masivna igra. Igrali smo samo u jednoj od ukupno pet zona Sanctuaryja, neki su i na tom ograničenom području ostavili desetine sati, međutim, bit će toga još.

Otkrio je to njegov direktor Joe Piepiora za Game Informer. Blizzard nakon lansiranja planira novi story sadržaj, nove gameplay mehanike i značajke, međutim, one bi trebale dolaziti u manjim, “mesnatim” paketima i kraćim intervalima, kako i priliči modernim game as a service igrama. Zaključujemo to budući da je Piepiora u tom kontekstu izbjegava koristiti termin “ekspanzija”.

Diablo 4 zakazan je za PC, PS4/5 te XONE/S/X 6. 6., a oni koji prednaruče Deluxe izdanje, mogu s igranjem započeti već od prvih minuta drugog dana lipnja. Primamljivo, zar ne? Premda Microsoft kupuje Activision Blizzard, i akvizicija samo što nije potvrđena od regulatornih tijela, Diablo 4 se ne planira ponuditi Xbox Game Pass pretplatnicima.

Igra

Povezano