VijestiZanimljivosti

Online ponižavanje: Ovaj FUT igrač postigao je 1500 golova s legendarnim golmanom

Od kad je izašla FIFA 21, u/dsrii s Reddita si je zadao samo jedan cilj. Zabiti što je više moguće pogodaka u Fifa Ultimate Teamu s golmanom Peterom Cechom, legendom Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričali smo s čovjekom, i kako je objasnio, odlučio je to napraviti iz jednog jedinog razloga. Peter Cech najbolje izgleda s Turn & Zoom proslavom od svih igrača u FIFA-i.

Nađite igraća koji ima bolju Turn & Zoom animaciju.

Ok, to smo izmislili. Ali ova proslava izgleda tako dobro. Međutim, zaista smo pričali s čovjekom. Kako kaže, fascinacija s golmanima-napadačima krenula je još u FIFA-i 18 kada je u toj ulozi prvo krenuo s De Geom. “Bilo je jako zadovoljavajuće zabijati s njim”, rekao nam je.

Nastavio je zatim igrati s legendarnim Lev Yashinom i njegovom ikonskom izvedbom u FUT 19 i 20, a zatim ga je u FIFA-i 21 zamijenio s Peterom Cechom kojem je ovo ikonska premijera.

“Lev Yashin je zglitchan u FIFA-i 21, pa sam se ove godine odlučio na Cecha. Izgleda da ću se držati njega do kraja sezone”, kaže nakon postignutih 1500 golova. Prigodnu kompilaciju možete pogledati iznad.

Ako ste se ikada zapitali kakav bi bio Ronaldinho u svojim prime danima kao čista špica, evo vam odgovora. Bio bi poput Petera Cecha u FUT-u 21. Možete samo zamisliti kako su online protivnici reagirali.

S Cechom je 1500 pogodaka postigao u samo 954 utakmice i svaka od njih je bila online. “Budući da igram na PC-ju, ne dobivam puno ružnih poruka”, kaže, ali zato mu često quitaju utakmice.

Legendarna je i kompilacija iz prošle godine kada je Levu Yashinu u vrhu napada pridružio golmana Burnleya Nick Popea, a zatim ponižavao protivnike. Podsjeća na duo Kane – Son. Samo bolje.

Ne znamo nijednog drugog igrača na svijetu koji ovako angažirano igra s golmanima, a ne zna ga ni u/dsrii. Zapratite ga na Redditu i Youtubeu (Davros Boakin). Impresivno?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano