Vijesti

Need for Speed zaista izlazi za 2 mjeseca, ovo je logo, a EA pita jeste li spremni

Prošli tjedan pojavile su se glasine o novom Need for Speedu već do kraja ove godine. Protivno bilo kakvoj EA-ovoj logici, pouzdani insajder Tom Henderson tvrdi kako će najava igre naslova Unbound uslijediti ovaj tjedan, a izlazak već u prosincu. EA je na društvenim mrežama sada krenuo u smjeru takvog razvoja situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nastavno na pitanje Twitter korisnika službeni Need for Speed profil odgovorio je indikativnim “👀” emojiem koji se u korespondenciji tog tipa često koristi kao znak svojevrsne potvrde.

Prva je to interakcija službenog NFS profila unatrag skoro godinu dana, što nosi dodatnu težinu naočigled banalnom odgovoru, a validaciju uključivanjem u razgovor pružaju i odnedavno Electronic Artsov Codemasters studio te i sam EA koji pita jeste li spremni.

Pritom, novi cover NFS-ovih profila na društvenim mrežama sada krasi nešto što je vjerojatno logotip novog Need for Speeda, a možete ga vidjeti iznad u zaglavlju.

ffa anketa

Jeste li željni novog NFS-a?

  • Da 55%
  • Ne 45%
Hvala ti 🎉

Na novom Need for Speedu radi studio Criterion, zaslužan za legendaran Burnout serijal, a kasnije i za nekoliko NFS naslova poput reboota Hoot Pursuita i Most Wanteda, te za njih posljednjeg Rivalsa iz 2003.

Inače, u kolovozu je procurio i djelić gameplaya nečeg što potvrđuje glasine kako će Unbound biti nešto neozbiljniji NFS naslov s anime efektima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano