Vijesti

Osim Miragea, do kraja godine igramo još jedan Assassin’s Creed

Prošli tjedan na PlayStation Showcaseu Assassin’s Creed Mirage dobio je prvi gameplay prikaz te izlazi u listopadu, međutim, nenadano ćemo do kraja godine igrati još jednu Assassin’s Creed igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je Assassin’s Creed Nexus, igra o kojoj se šuškalo još prošle godine, a sada ju je Ubisoft i službeno potvrdio na jučer održanoj prezentaciji VR igara za Meta Quest uređaje. Ubisoft nije otkrio previše, osim da izlazi do konca ove godine te da se radi o potpuno novom, punokrvnom Assassin’s Creed naslovu.

Ubisoft je više o Nexusu obećao otkriti na Ubisoft Forward prezentaciji zakazanoj za 12. 6., a ako je vjerovati glasinama, okupit će brojne poznate likove iz serijala poput Ezija, Connora, Kassandre, Haythama i možda još pokojeg protagonista. Očekujte klasične AC elemente kao što su parkour, pentranje, leap of faitha, spominje se džeparenje, ali sve će biti prilagođeno VR-u.

Premda najavljen na Meta Quest prezentaciji, Nexus možete očekivati i na PlayStation VR 2, a kada smo kod Questa, jučer je najavljen Meta Quest 3 s dvostruko većom grafičkom snagom te s cijenom od 500 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano