Vijesti

Otkazana je Respawnova Star Wars akcijska igra u Mandalorian stilu

Tek prošlog tjedna pisali smo o Reaspawnovoj novoj Star Wars igri, FPS-u koji se trebao igrati u ulozi Mandalorianskog lovca na glave. Projekt je navodno bio u razvoju već neko vrijeme kod tvorca Titanfalla, a sada ga je EA odlučio otkazati u skladu s novom poslovnom strategijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o velikom restrukturiranju koje uključuje i srazmjerno veliki val otkaza, a u sklopu kojeg EA planira napraviti odmak od skupih licenci. S FIFA-om je već raskrstio, a idući na redu je Star Wars.

Konkretno, EA za ovaj Mandalorian naslov nije uspio dobiti garanciju uspjeha, stoga je odlučio usmjeriti resurse na druga mjesta, dok se razvoj uspješnog i već dokazanog Star Wars Jedi serijala nastavlja po planu.

Respawn je veliki studio, vlastitih IP-eva ima na pregršt, a istovremeno se radi i o prilično kreativnom studiju od kojeg bismo svakako željeli vidjeti nešto novo, nešto divlje i originalno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano