Vijesti

Otkriven je novi, futuristički Battlefield 2042

Došao je i taj dan, sat i minuta. EA i DICE su službeno otkrili novi Battlefield 2042. Dobili smo samo trailer, a konkretan gameplay prikaz zakazan je za 13. 6. što je nedjelja. Premijerni gameplay bit će prikazan na Microsoftovoj pressici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško mi je osobno reći da me ovaj trailer nešto posebno oduševio, no pričekat ćemo konkretan gameplay. Igra ne izlazi 15. 10. kako smo prvotno napisali, već 22. 10.

Zanimljivo je da će PS5, XSX/XSS i PC verzija podržati 128 igrača, dok će PS4 i Xbox One verzije podržati maksimalno 64 igrača i manje mape. Također je zanimljivo da će verzija igre za next-gen konzole i PC koštati €10 više. Igra neće imati nikakvu single player kampanju.

Potvrđeno je da će igra ponuditi i dva Battle Passa – jedan potpuno besplatni i jedan koji se plaća. Sadržaj istih ćemo saznati kasnije. Planirana je jedna early access beta za sve koji naprave prednarudžbu igre, no DICE je istaknuo da će biti i otvorena beta.

Za sve vas koji ste se nadali da će igra imati battle royale mode – neće. DICE je ovu vijest potvrdio Eurogameru.

Kakvi su vaši prvi dojmovi?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano