Vijesti

Otkriven je The Crew Motorfest, jako podsjeća na Forzu Horizon 5

Čak i za Ubisoftove standarde, novi The Crew bio je jedna zbilja loše čuvana tajna. Već mjesecima znali smo ključne informacije, međutim The Crew Motorfest ipak nas je uspio iznenaditi prvim prikazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenaditi prije svega po tome koliko je sličan Forzi Motorsport, što je kompliment kada se možeš uspoređivati s jednom od najzabavnijih i najpopularnijih arkadnih jurilica posljednjih godina.

“Pripremite se za utrkivanje gradskim ulicama Honolulua, spuštajte se niz pepeljaste padine vulkana, odjurite u avanturu duboko u bujnu prašumu, driftajte vijugavim planinskim cestama ili se jednostavno opustite na sunčanoj plaži”, developeri iz Ivory Tovera opisuju The Crew Motorfest.

Glasine su potvrđene, vozit ćemo se na O’ahu, otoku u havajskom arhipelagu. Ubisoft obećava stotine automobila, brdo kategorija vožnje, tematska natjecanja i unikatne izazove. Bit će tu za svakoga po nešto, ali, srećom, Ubisoft je odustao od aviona i brodova.

Live service igra

Novi The Crew bit će live service igra, što znači da će izaći negdje kasnije ove godine, a potom će se nastaviti nadograđivati sadržajem. Slično poput The Crewa 2 koji je s 14 besplatnih ekspanzija bio primjer dobre prakse podržavanja igara nakon izlaska, pa novom The Crewu nećemo predbacivati da je na brzinu sklepan naslov u za Ubisoft teškim vremenima. Ne djeluje kao cash grab, posebno kada o glasinama o točno ovoj igri pišemo već godinama.

Međutim, Motorfest možete igrati već od sutra i to besplatno ako ste bili jako aktivan igrač The Crewa 2. Registracijom u Insider program možete pristupiti testiranju igre prvo na PC-ju, a potom i za nekoliko tjedana na PS4/5 i XONE/S/X konzole kada će testiranje postajati masovnije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano